VAN / İPEKYOLU - Fevzi Geyik Anaokulu

Fevzi Geyik Anaokulu

KARŞIYAKA MAH. GAZİ OSMAN 5. SK. NO 50 İÇ KAPI NO 1 İPEKYOLU / VAN
Vizyon
Okul öncesi eğitim alanının hedef ve amaçları doğrultusunda okul öncesi dönem çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçları dikkate alınarak, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen, çocuk haklarını koruyan ve aile katılımına verdiği önem doğrultusunda çocukları yetiştirmeyi sürdürmek, • Çocuklar, öğretmenler ve ailelerle ilgili özgün proje, araştırma, aile eğitimi ve katılımı çalışmaları gerçekleştirmek, • Çocukların gelişim özellikleri dikkate alınarak bilim ile iç içe olmalarını sağlayıcı programlar oluşturmaktır.
Misyon
Çocukları millî eğitimin genel amaçlarına ve temel ilkelerine uygun olarak; beden, zihin, duygu gelişimini ve iyi alışkanlıklar kazanmasını sağlamak, çocukları ilkokula hazırlamak, şartları elverişsiz çevrelerden ve ailelerden gelen çocuklar için ortak bir yetiştirme ortamı yaratmak, çocukların Türkçeyi doğru ve güzel konuşmalarını sağlamaktır. Ayrıca, MEB’in okulöncesi eğitim programı çerçevesinde, evrensel, bilimsel temelli, sanatsal, spor ve kültürel etkinliklere önem veren, özgün, yaratıcı ve orijinal ürünleri ve fikirleri destekleyen bir eğitim anlayışı ve aile katılımını önemseyen bir yaklaşımla eğitimine devam edebilen bir kurum olmaktır.
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM
Okulumuzun yakınından geçen servisler bulunmaktadır.
Öğretmen servisimiz bulunmamaktadır.
Karşıyaka Mahallesi Gazi Osman 5.Sokak Merkez / Van
İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 3 km uzaklıktadır.